Blog
27.11.2020.

Zajedno pomažemo napuštenim životinjama

Fond za pomoć napuštenim životinjama

Kupovinom u Pet-planeta pet shopu darujete obrok napuštenom psu ili maci!  

Svaka vaša kupovina pomaže jednoj životinji koja je bez doma. 

U sklopu misije naše kompanije, koja je posvećena dobrobiti životinja, a time i potrebama onih koje su napuštene, opredelili smo se da deo zarade od prodaje doniramo za obrok napuštenim psima i mačkama. 

Iskreno verujemo da na taj način ZAJEDNO možemo da poboljšamo život kucama i macama koje su bez topline doma, kao i da time olakšamo rad onima koji o ovim životinjama nesebično brinu.

Od svake prodaje odvajamo 50 dinara u fond „Obrok za napuštene šapice“. 

 

Šta to znači?

Na svaka 4 meseca objavićemo na našem sajtu i Facebook stranici koliko je ukupno novca sakupljeno u Fondu u proteklom periodu. Za ukupan iznos donacija nabavićemo hranu za pse i mačke. Prvi presek pravimo 4.1.2021. godine.

 

Kome ide donacija?

Kandidati za donaciju mogu biti Udruženja, Prihvatilišta ili osobe koje vode brigu o većem broju životinja. Ko će dobiti donaciju birate vi! 

 

Kako?

Na Pet-planeta Facebook stranici daćemo vam 3 predloga za koje možete glasati, a imaćete mogućnost i da sami date predloge. Nakon 10 dana glasanja putem Facebook-a, kandidatu sa najviše glasova uručićemo donaciju.

 

*Informacija o tačnoj količini nabavljene hrane, kao i slike sa uručenja poklona izabranom kandidatu biće objavljene na našem sajtu i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

NAHRANIMO ZAJEDNO NAPUŠTENE PSE I MACE. ULEPŠAJMO IM ŽIVOT MAKAR REDOVNIM OBROKOM!

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

string(0) ""
string(0) ""