Blog
27.11.2020.

Zajedno pomažemo napuštenim životinjama

Fond za pomoć napuštenim životinjama

Kupovinom u Pet-planeta pet shopu darujete obrok napuštenom psu ili maci!  

Svaka vaša kupovina pomaže jednoj životinji koja je bez doma. 

U sklopu misije naše kompanije, koja je posvećena dobrobiti životinja, a time i potrebama onih koje su napuštene, opredelili smo se da deo zarade od prodaje doniramo za obrok napuštenim psima i mačkama. 

Iskreno verujemo da na taj način ZAJEDNO možemo da poboljšamo život kucama i macama koje su bez topline doma, kao i da time olakšamo rad onima koji o ovim životinjama nesebično brinu.

Od svake prodaje odvajamo 50 dinara u fond „Obrok za napuštene šapice“. 

 

Šta to znači?

Na svaka 4 meseca objavićemo na našem sajtu i Facebook stranici koliko je ukupno novca sakupljeno u Fondu u proteklom periodu. Za ukupan iznos donacija nabavićemo hranu za pse i mačke. Prvi presek pravimo 4.1.2021. godine.

 

Kome ide donacija?

Kandidati za donaciju mogu biti Udruženja, Prihvatilišta ili osobe koje vode brigu o većem broju životinja. Ko će dobiti donaciju birate vi! 

 

Kako?

Na Pet-planeta Facebook stranici daćemo vam 3 predloga za koje možete glasati, a imaćete mogućnost i da sami date predloge. Nakon 10 dana glasanja putem Facebook-a, kandidatu sa najviše glasova uručićemo donaciju.

 

*Informacija o tačnoj količini nabavljene hrane, kao i slike sa uručenja poklona izabranom kandidatu biće objavljene na našem sajtu i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

NAHRANIMO ZAJEDNO NAPUŠTENE PSE I MACE. ULEPŠAJMO IM ŽIVOT MAKAR REDOVNIM OBROKOM!

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

09.
Sep.
2021.
Blog
Kod kućnih ljubimaca sa prekomernom težinom, baš kao i kod ljudi, postoji visok rizik od razvoja bolesti koje mogu skratiti životni vek. Ovaj vodič c...
07.
Jul.
2021.
Blog
Ako vam se čini da je napolju vruće, znajte da je vašem ljubimcu još toplije. Evo nekih predloga kako možete da učinite da lakše podnese...
06.
Feb.
2021.
Blog
Buve i krpelji nisu samo dosadni paraziti – oni mogu da izazovu ozbiljne zdravstvene probleme vašim kućnim ljubimcima. Međutim, pomoću nekoliko...
25.
Jan.
2021.
Blog
Psi i mačke sa dijabetesom mogu živeti dug i zdrav život uz pravilnu brigu i veterinarsku negu. U ovom tekstu pričamo o tome šta je dijabetes, koji su...
12.
Feb.
2020.
Blog
Samostalna radnja MINI ZOO IGUANA osnovana je 2002. godine u Negotinu. Specijalizovana je za kućne ljubimce, hranu i opremu za kućne ljubimce.