O nama

Naša kompanija postoji od 2002 godine. Iza nas su godine iskustva kada je u pitanju proizvodnja opreme za kućne ljubimce. Zato nam se sa poverenjem možete obratiti, a mi ćemo Vam ponuditi samo najbolje proizvode iz svog asortimana. 

Tokom poslovanja stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata koji su svojim ljubimcima obezbedili proizvode iz našeg asortimana, a oni su nam najbolja preporuka. 

U skladu sa razvojem tehnologija i savrenim potrebama današnjeg čoveka, pokrenuli smo i online shop Pet-planeta.

Naša misija je - unapređenje dobrobiti životinja. Osnovali smo Fond "Obrok za napuštene šapice" u koji doniramo 50 dinara od svake internet prodaje. Prvu donaciju od 620 kg hrane za kuce i mace isporučili smo Ljiljani Vukosavljević iz Srbobrana 03.02.2021 godine.

Dobrobit životinja je uvek na prvom mestu, pa je shodno tome naš glavni cilj  - zadovoljni klijenti, kao i njihovi vlasnici, te se stoga trudimo da obezbedimo pouzdanu uslugu, kao i najkvalitetniju robu, po povoljnim cenama.

Ukoliko ste pravno lice i imate specijalizovanu radnju za prodaju proizvoda za kućne ljubimce, molimo vas da koristite veleprodajni sajt MINI ZOO IGUANA